Home Wat we doen Referenties Over ons Contact

WAT WE DOEN

WAT WE DOEN


Wij zijn de specialist in het verduurzamen naar LED verlichting. We kunnen u helpen met het in kaart brengen van alle verlichting en dit vertalen naar terugverdiencalculaties. Op deze manier krijgt u inzicht in hoe snel u specifieke soorten lampen kunt terugverdienen. Daar waar mogelijk bouwen we bestaande TL T8 en T5 armaturen om zodat u een snelle terugverdientijd (tussen de 1-3 jaar) heeft en er geen desinvestering is op de armaturen. Bovendien draagt dit bij aan de circulair doelstellingen die de overheid heeft gesteld. Wij bieden een totaaloplossing inclusief het leveren en installeren. Kortom, u wordt volledig ontzorgd. Dit doen we bij bestaande bouw alsook nieuwbouw. Met behulp van onze lichtarchitect kunnen wij een compleet lichtplan voor uw organisatie maken. Wij helpen u graag met uw verduurzamingsproject!

Onze partners zijn tevreden!


The Green Energy Company is een vaste partner in ons team van leveranciers voor de bouw van nieuwe vestigingen. Geen gebabbel, komen afspraken na, hele fijne samenwerking.

Tom van den Berg, Sportcity

Wij werken samen met onder meer:

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


The Green Energy Company maakt van jouw gebouw een beter gebouw. Wij leveren complete lichtplannen voor nieuwbouw en werken met de nieuwste en beste lampen.

Neem contact met ons op