Home Wat we doen Referenties Over ons Contact

REFERENTIES

Sportcity Christie's

In het voormalige gebouw van het veilinghuis Christies aan de Cornelis Schuytstraat 57 -61 is een prachtig mooie nieuwe sportclub gerealiseerd waarvoor The Green Energy Company top verlichting heeft mogen leveren en installeren.


Pepsico

PepsiCo is één van de grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld met merken in hartige tussendoortjes, ontbijtgranen en dranken en is actief in meer dan 200 landen.


ABB

ABB is een technologieleider die de digitale transformatie van industrieën aanstuurt. Het gehele pand in Capelle a/d IJssel hebben wij voorzien van nieuwe LED downlighters en TL T5 Led buizen.


Sportcity New Babylon

Sportcity biedt met meer dan 20 diverse sportscholen verspreid over Nederland talloze faciliteiten om fit te worden én te blijven. TGEC is preferred supplier in heel Nederland.


Sportcity

Met 90 vestigingen verspreid over heel Nederland, biedt fitnesscentrum Fit For Free iedereen de mogelijkheid om tegen een uiterst scherpe prijs gebruik te maken van talloze sportfaciliteiten. TGEC is preferred supplier in heel Nederland en heeft inmiddels al meer dan 40 vestigingen voorzien van LED verlichting.


World Port Center Rotterdam

World Port Center Rotterdam met een oppervlak van 35.500 m2 hebben wij in zijn geheel voorzien van LED verlichting.


Sportcity Eindhoven

De ruimte, de Sint Gerarduskerk in Eindhoven, diende als inspiratiebron voor de vorm en functie van de Universum Lamp.


Sportcity Hollands Spoor

Al meer dan 10 jaar biedt fitnesscentrum Fit For Free iedereen de mogelijkheid om tegen een uiterst scherpe prijs gebruik te maken van talloze sportfaciliteiten.


Amsterdam UMC

TGEC heeft gedurende de afgelopen 6 jaar vele verschillende projecten uitgevoerd bij het AMC ziekenhuis. Met als resultaat, op een verbruik van 50.000.000 kWh, een besparing van 8%. Een besparing van € 400.000,- per jaar.


Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


The Green Energy Company maakt van jouw gebouw een beter gebouw. Wij leveren complete lichtplannen voor nieuwbouw en werken met de nieuwste en beste lampen.

Neem contact met ons op