Home Referenties Over ons Contact

REFERENTIES

Sportcity Hollands Spoor

Al meer dan 10 jaar biedt fitnesscentrum Fit For Free iedereen de mogelijkheid om tegen een uiterst scherpe prijs gebruik te maken van talloze sportfaciliteiten.


Sportcity Christie's

In het voormalige gebouw van het veilinghuis Christies aan de Cornelis Schuytstraat 57 -61 is een prachtig mooie nieuwe club gerealiseerd waarvoor The Green Energy Company weer verlichting heeft mogen leveren en installeren.


Sportcity Eindhoven

De ruimte, de Sint Gerarduskerk in Eindhoven, diende als inspiratiebron voor de vorm en functie van de Universum Lamp.


Sportcity New Babylon

Sportcity biedt met meer dan 20 diverse sportscholen verspreid over Nederland talloze faciliteiten om fit te worden én te blijven. TGEC is preferred supplier in heel Nederland.


Sportcity

Met 90 vestigingen verspreid over heel Nederland, biedt fitnesscentrum Fit For Free iedereen de mogelijkheid om tegen een uiterst scherpe prijs gebruik te maken van talloze sportfaciliteiten. TGEC is preferred supplier in heel Nederland en heeft inmiddels al meer dan 40 vestigingen voorzien van LED verlichting.


Sportcity Willem de Zwijger

Met 90 vestigingen verspreid over heel Nederland, biedt fitnesscentrum Fit For Free iedereen de mogelijkheid om tegen een uiterst scherpe prijs gebruik te maken van talloze sportfaciliteiten.


Xtra

Xtra ondersteunt bewoners in hun kwetsbare periodes; wanneer zij het tijdelijk of langdurig moeilijk hebben omdat ze fysiek en/of mentaal niet goed in staat zijn deel te nemen aan de samenleving. Xtra benut hun talenten en mogelijkheden en geven hen de kans problemen zelf op te lossen, in en met hun sociale netwerk.


Amsterdam UMC

TGEC heeft gedurende de afgelopen 6 jaar vele verschillende projecten uitgevoerd bij het AMC ziekenhuis. Met als resultaat, op een verbruik van 50.000.000 kWh, een besparing van 8%. Een besparing van € 400.000,- per jaar.


Pepsico

PepsiCo is één van de grootste voedingsmiddelenbedrijven ter wereld met merken in hartige tussendoortjes, ontbijtgranen en dranken en is actief in meer dan 200 landen.


Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


The Green Energy Company maakt van jouw gebouw een beter gebouw. Wij leveren complete lichtplannen voor nieuwbouw en werken met de nieuwste en beste lampen.

Neem contact met ons op