Home Referenties Over ons Contact

OVER ONS

EEN TEAM VAN GEDREVEN EXPERTS


In 2010 startten Mark Linssen en Tijs Uittenbroek The Green Energy Company. Nadat ze jarenlang samenwerkten bij Konica Minolta zetten ze de stap naar het ondernemerschap. The Green Energy Company is snel uitgegroeid tot een solide bedrijf met opdrachtgevers om trots op te zijn en een gezonde financiële status. TGEC is marktleider op het gebied van zakelijke LED oplossingen!

Ons team


Het team van the Green Energy Company bestaat uit sympathieke, ervaren experts die de klus op professionele en efficiente wijze klaren.

Tijs

Tijs Uittenbroek

Founder & Owner

Tijs is verantwoordelijk voor de aansturing van het salesteam en de salesstrategie. Daarnaast zorgt Tijs ervoor dat alle operationele processen op rolletjes lopen.

Mark

Mark Linssen

Founder & Owner

Mark is het technische brein binnen The Green Energy Company. Stel hem een vraag over verlichting en hij weet het antwoord. Mark stuurt alle teams op locatie aan en zorgt ervoor dat de projecten in de uitvoer bij onze klanten vlekkeloos verlopen.

Mooie resultaten voor onze klanten, een selectie:


Onze partners zijn tevreden!


The Green Energy Company is een vaste partner in ons team van leveranciers voor de bouw van nieuwe vestigingen. Geen gebabbel, komen afspraken na, hele fijne samenwerking.

Tom van den Berg, Sportcity

Wij werken samen met onder meer:

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


The Green Energy Company maakt van jouw gebouw een beter gebouw. Wij leveren complete lichtplannen voor nieuwbouw en werken met de nieuwste en beste lampen.

Neem contact met ons op