Home Wat we doen Referenties Over ons Contact

OVER ONS

EEN TEAM VAN GEDREVEN EXPERTS


The Green Energy Company (TGEC) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame LED oplossingen voor zakelijke klanten. Het werd opgericht in 2010. Sinds de oprichting is TGEC snel gegroeid en heeft het een solide reputatie opgebouwd in de sector. Het bedrijf heeft bekende namen als opdrachtgever en levert alles op het gebied van zakelijke LED oplossingen voor o.a. A-merken. In september 2023 is het team versterkt met Arnoud Kroeze die meer dan 25 jaar ervaring heeft als sales(manager). Rachid Bouhadanne is met 12 jaar ervaring in installaties per september ook partner geworden. Het bedrijf is verheugd met de versterking van het team en staat klaar om u van dienst te zijn.

Ons team


Tijs

Tijs Uittenbroek

Partner

Tijs is verantwoordelijk voor de aansturing van het salesteam en de salesstrategie. Daarnaast zorgt Tijs ervoor dat alle operationele processen op rolletjes lopen.

Mark

Mark Linssen

Partner

Mark is het technische brein. Stel hem een vraag over verlichting en hij weet altijd het antwoord. Mark zorgt ervoor dat in de uitvoer op locatie alles technisch gestroomlijnd verloopt.


Mark

Arnoud Kroeze

Partner

Arnoud is verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe business en het ontwikkelen van de strategie voor groei bij key accounts Daarnaast het managen en coachen van onze installateurs.

Mark

Rachid Bouhadanne

Partner

Rachid is verantwoordelijk voor het installatiewerk op locatie en neemt de bezielende leiding tijdens de installaties.

Mooie resultaten voor onze klanten, een selectie:


Onze partners zijn tevreden!


The Green Energy Company is een vaste partner in ons team van leveranciers voor de bouw van nieuwe vestigingen. Geen gebabbel, komen afspraken na, hele fijne samenwerking.

Tom van den Berg, Sportcity

Wij werken samen met onder meer:

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


The Green Energy Company maakt van jouw gebouw een beter gebouw. Wij leveren complete lichtplannen voor nieuwbouw en werken met de nieuwste en beste lampen.

Neem contact met ons op