Home Wat we doen Referenties Over ons Contact

LED VERLICHTING

LED VERLICHTING


Duurzame verlichting begint bij LED. The Green Energy Company is specialist in zakelijke LED verlichting Om kosten en energie te besparen en een aangenaam verlichte omgeving te creëren kun je er voor kiezen om TL buizen te vervangen door LED verlichting. Het team van the Green Energy Company bestaat uit sympathieke, ervaren experts die deze klus op professionele en efficiënte wijze klaren. Wij leveren en installeren TL dimbare buizen, zowel de T5 als de T8 dimbare buizen. Daarnaast hebben wij LED TL armaturen en LED panelen.

Een selectie van geweldige resultaten voor onze klanten


Een beter gebouw voor jou

Happy people en een beter gebouw met LED

Bent u facilitair manager, energiecoördinator, gebouwbeheerder en verantwoordelijk voor de verlichting binnen uw organisatie? Bij The Green Energy Company zijn we specialist in het vervangen van verlichting door hoogwaardige LED verlichting. Zo kunt u fors besparen op uw elektriciteitkosten, de CO2 uitstoot reduceren, verantwoord ondernemen en tegelijkertijd een slag maken in de kwaliteit van de verlichting in uw gebouw! Een LED verlichte omgeving voelt veel aangenamer aan. Mensen voelen zich er beter, zijn productiever en beter op hun gemak.

Vooruitgang was nog nooit zo eenvoudig

U wilt verduurzamen, fors besparen en betere verlichting? Onze LED-oplossingen zijn top-notch: productontwikkeling, innovaties, lichtplannen en ombouw. TGEC importeert zelf rechtstreeks de nieuwste generatie onderdelen van gecertificeerde producenten. U bent zeker van de beste kwaliteit en jarenlange garantie. Ons vaste team van installatiespecialisten gaat geruisloos, razendsnel en vakkundig te werk. Zij hebben al meer dan 200 projecten afgerond, met enthousiaste opdrachtgevers!

Onze klanten zeggen


Wij leveren maatwerk en werken met de nieuwste lampen


Onze service begint met een uniek lichtadvies: indien mogelijk bouwen we uw bestaande armaturen om naar LED of we vinden nieuwe oplossingen. We adviseren op het gebied van kleur, sfeer, wattages en stralingshoeken. Aan de hand van het advies is direct duidelijk welke kwaliteitsverbeteringen en besparingen er mogelijk zijn. Wij doen projecten voor:

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?


The Green Energy Company maakt van jouw gebouw een beter gebouw. Wij leveren complete lichtplannen voor nieuwbouw en werken met de nieuwste en beste lampen.

Neem contact met ons op