HOEVEEL REDENEN HEEFT U NODIG OM OVER TE STAPPEN OP LED?

Het kan echt: jaarlijks een energiebesparing tussen de 60 – 90% op het verbruik van uw verlichting! Dat is nog maar een van de voordelen die we bij The Green Energy Company voor u kunnen realiseren.

Als dé zakelijke LED specialist van Nederland kunnen we uw bestaande verlichting ombouwen naar of vervangen door energiezuinige LED verlichting. Bij ombouw van bestaande armaturen heeft u uw LED verlichting nog sneller terugverdiend!

U kunt kiezen uit een enorm uitgebreid assortiment LED verlichting, waardoor we voor elke lichtbron - TL, PL, gaslamp, straatverlichting, halogeen, PAR - een passend LED alternatief kunnen bieden. Wist u dat u bovendien gebruik kunt maken van de Energie Investeringsaftrek (EIA) vanuit de Overheid ter stimulering van duurzame projecten als u overgaat op onze LED-verlichting? 

1: BETER PRESTEREN

concentratie LED verlichting TGEC

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de aandachtsboog, het concentratievermogen en de prestaties significant omhoog gaan wanneer mensen in een LED verlichte omgeving werken. Bovendien daalt de hyperactiviteit. Het bredere spectrum en de hogere frequentie van LED verlichting spelen hierbij een rol. Kort door de bocht: LED licht vraagt minder energie van de hersenen en is daardoor een van de belangrijkste antwoorden op het sick building syndroom. Wilt u de bijzondere kwaliteit van LED zelf ervaren? We maken graag een advies en een proefopstelling bij u.

 

2: MEER SFEER MET LED

lobby LED sfeer TGEC

Bent u facilitair manager, energiecoördinator, gebouwbeheerder of op andere wijze verantwoordelijk voor de verlichting binnen uw organisatie? Dan zullen de vele mogelijkheden van sfeer, kleuren, kleurechtheid en dimbaarheid van LED verlichting u als muziek in de oren klinken! Het mooiste en rustigste licht voor uw kantoor, winkel, school of operatiezaal... In ieder gebouw de juiste 'vibe' waardoor mensen, bezoekers, klanten zich goed voelen en beter presteren: of dat nu is om te ontspannen of juist in te spannen - relaxen of productief zijn? Een LED verlichtte ruimte maakt het makkelijker. Bent u klaar om een slag te maken in de kwaliteit van uw verlichting?

3: MILIEUVRIENDELIJK

Komori receptie LED TGEC banner

LED verlichting draagt bij aan een schoner milieu: het vermindert aanzienlijk de CO2 uitstoot en is vrij van milieubelastende stoffen zoals in spaarlampen, TL en gaslampen. Bovendien is het vele malen zuiniger en brandveiliger door de lagere warmteontwikkeling. Daarom kunt u bij de toepassing van LED gebruik maken van de Energie Investeringsaftrek (EIA).

4: LED SCHIJNT LANGER

duurzame LED verlichting TGEC

LED verlichting draagt op vele manieren bij aan een schoner milieu: LED gaat enorm lang mee. De levensduur van een LED lamp is tussen de 35.000 en 50.000 uur! Dat is al snel 5 jaar bij een voltijdse belasting. Brand de LED ongeveer de helft van de tijd dan kan LED al snel 10 jaar meegaan. Eerder noemde we al de verlaagde CO2 uitstoot, het verlaagde energiegebruik en de mogelijkheid van de Energie Investeringsaftrek (EIA).

5: LED TOTAALPAKKET

LED verlichting TGEC sfeer banner

Een LED ombouw- of vernieuwingsactie is een goed moment om de kwaliteit van de verlichting in uw totale organisatie te optimaliseren. Daarom kunt u bij ons kiezen voor het complete pakket:

  • Inventarisatie van de verschillende lichtbronnen in uw organisatie
  • Per lichtbron brengen we de besparingsmogelijkheden voor u in kaart
  • Op basis van uw huidige verlichting, eisen en wensen ontstaat een optimale verlichtingsplan
  • We kunnen een proefopstelling op uw locatie inrichten
  • Ons topteam van gespecialiseerde installateurs verzorgt de eventuele ombouw van armaturen en de complete installatie

6: LED KUN JE LEASEN

TGEC LED verlichting banner

Wilt u direct profiteren van de bezuinigingen die LED opleveren maar laat uw kaspositie de investering niet toe? Dan is lease wellicht een uitstekende mogelijkheid voor u. De besparing op de energiekosten dekt in de meeste gevallen de leasekosten, u betaalt dus niets extra! Na de leaseperiode is de verlichting uiteraard geheel uw eigendom. Wilt u meer weten over de voordelen van onze lease-aanbieding? Neemt u contact op voor een lichtadvies en financiële paragraaf.

7: ECHT BESPAREN MET LED

BESPAAR TUSSEN DE 60-90% OP HET ENERGIEVERBRUIK VAN UW VERLICHTING

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: u kunt jaarlijks een besparing tussen de 60 - 90% op het energieverbruik van uw verlichting realiseren. Door de verlichting te vervangen door LED bespaart u geld en verduurzaamt uw hele organisatie. Bovendien gaat LED verlichting vele malen langer mee dan conventionele verlichting, dus ook uw onderhouds-,  vervangings- en installatiekosten nemen drastisch af.
 
Door deze enorme besparing heeft u de verlichting gemiddeld tussen de 1-3 jaar terugverdiend. En let u op: bij The Green Energy Company werken we alleen met de allerbeste onderdelen en materialen van gecertificeerde producenten waarvan we zelf rechtstreeks importeren. Dus zonder tussenschakels of leveranciers - we maken zelf onze lichtbronnen: altijd het laatste van het laatste. Zo kunnen we iedere nieuwste LED oplossing leveren tegen een zeer scherpe prijs!
 
Directeur Mattijs Uittenbroek: "Zorg ervoor dat u zich verzekert van de hoogst mogelijke besparing door voor de laatste generatie LED's te kiezen."
TGEC aula hal bedrijfsrestaurant