verwarming-2

LGIR Verwarming

Na jaren lange intensieve ontwikkelingen brengen we nu een revolutionair product op de markt dat als vervanging van de traditionele verwarming ingezet kan worden en nog vele andere doeleinden dient.

Het duurzame TGEC biogenetisch langegolf infrarood warmtepaneel. Dit houdt in dat de golflengte van het Infrarood 10.000nm (nanometer) is, wat geen enkele ander partij kan produceren op deze golf lengte.

Het TGEC-LWIR-Paneel is een biogenetisch langegolf infrarood warmtepaneel dat aan het plafond of muur bevestigd kan worden. Het enige dat benodigd is om een vertrek aangenaam en gelijkmatig te verwarmen is elektriciteit. Het paneel, dat leverbaar is in diverse afmetingen en designs, maakt gebruik van het onzichtbare lange golf infrarood spectrum waarbij 3% van de zon is geïsoleerd. Je haalt dus letterlijk de zon in huis! Deze vorm van verwarmen wordt door mens en dier dan ook al zeer aangenaam ervaren.

Hieronder hebben we de belangrijkste eigenschappen van de TGEC LGIR warmte pa neel weergegeven.

Het TGEC LGIR heeft de volgende voordelen:

  • Besparingen tot wel  30% t.o.v. conventionele verwarming op basis van gas. Tot 75%  t.o.v. elektrisch verwarmen.
  • Droge stoffige lucht die de ademhaling en gevoelige slijmvliezen kunnen belasten verminderen (relatieve luchtvochtigheid blijft op peil 40 tot 55%),
  • Minimaliseren van rondwervelende stofdeeltjes (creëert allergieën)
  • De carbonisatie van het stof
  • Verminderen van onaangename geuren
  • Voorkomen van Salpeter, huiszwam, schimmels & andere fungie die zich vormen door vochtigheid van uw muren

 

Voor meer informatie mail naar: info@tgec.nl